CONSELLS DE MANTENIMENT

A Amalia Vermell garantim la qualitat de cada una de les nostres joies tant pel que fa al procés de creació com al treball dels materials. Les nostres, són peces fetes a mà que tenen en compte cada petit detall, des del primer esbós fins als acabats. Treballem amb material d’alta qualitat, utilitzem plata de llei per totes les tanques i cadenes.

Apostem per les col·leccions de sèrie limitada per tal de controlar tot el procés de manufactura que es fa des del nostre estudi al centre de Barcelona. Treballem amb proveïdors locals perquè creiem en la importància dels productes de proximitat.

Et recomanem que desis la teva peça amb cura i la tractis com un petit tresor. Guarda-la evitant els llocs humits, el contacte amb cremes, sabons, perfums, àcids i productes corrosius. Sempre que n’hagis fet un bon ús pots contactar amb nosaltres per reparacions o per qüestions de manteniment. Així mateix, no dubtis en escriure’ns si tens qualsevol dubte, idea o suggeriment.

TALLA  ANELL

Per saber la talla del teu anell, descarrega’t aquest document. 

ENVIAMENT-BOTIGA ONLINE

A Amalia Vermell enviem els nostres productes des de Barcelona a tots els països. El plaç d’entrega és d’un màxim de 15 dies des de la data en què s’ha realitzat la comanda. L’enviament és per correu certificat.

Les despeses d’enviament són les següents
España: 8,00 eur (+1,00 eur per nou article)
Altres paisos: 10,00 eur (+1,50 eur per nou article)

Per fer la compra podràs realitzar el pagament a la nostra botiga online a través del teu compte Pay Pal, un sistema segur de dades confidencials, amb la teva tarjeta associada: Mastercard, Visa, American Express, Discover…
Si no disposes de compte Pay Pal pots realitzar la compra mitjançant transferència bancaria, envia’ns un mail a  info@amaliavermell.com amb la descripció i referència de la peça que t’agradaria comprar.